Utrustning med mervärde

Profilprodukter i Stockholm, som de som säljs hos exempelvis https://www.ffprofilreklam.se/, innebär arbetsutrustning som ger företaget ett mervärde. Genom att använda arbetskläder, verktyg eller annan utrustning, kan man inte enbart utföra sitt arbete utan även visa för kunder och andra vem man är och varifrån man kommer. Det ger en tillit och känsla av att man redan känner varandra lite grann, och känner kunden till företaget sedan tidigare så är det som om man träffats förut. Detta eftersom de flesta företag inte enbart säljer en produkt eller tjänst utan även har en kultur och värdeord som man lever efter.

 

Reklam för bolaget

Förutom identitetsskapande så är också profilprodukter en reklam för företaget. Kanske räcker det med en färg eller en logga, eller så lägger man även till en slogan eller värdeord. Men varje gång kunden tar fram den där tändaren, usb-stickan eller kepsen, så blir det en påminnelse om företaget. Det kan till och med göra att kunden blir så pass påmind att de snart beställer nya varor eller tjänster. För, som alla reklammakare säger, det viktigaste för att göra ett sälj är att kunden vet att man finns.

 

 

Produkter av alla de slag

Området profilprodukter är ett stort område som täcker produkter i tusental. Det är allt möjligt som man kan tänka sig inom arbetskläder och kläder som man kan ge som gåvor till sina kunder eller personal. Därför innefattar det också väskor, laddare, hörlurar, godisskålar, block och pennor, och allt möjligt och omöjligt som man kan tänka sig. Det är en liten skiljelinje mellan arbetsutrustning och det som man ger bort som gåvor, men ofta så är även detta samma sak. Dock kan det man ger bort se lite annorlunda ut eftersom man inte vill att icke-personal ska använda exempelvis tröjor som ser exakt likadana ut som de som personalen använder under sitt yrkesutövande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *