Bröstförstoring i Stockholm med önskvärda resultat

04 juli 2021 Cecilia Olsson

Bröstförstoring är ett relativt vanligt ingrepp bland svenska kvinnor och görs på grund av olika anledningar. Syftet med en bröstförstoring är i regel att förbättra bröstens form och storlek. Det kan handla om att man helt enkelt vill ha större bröst eller att man vill att de ska få en annan form. Ibland kan det även vara så att brösten ser väldigt olika ut och då kan det finnas ett behov av att ”jämna till” dem genom att operera in implantat. 

Välj noggrant och lyssna till goda råd

Det finns flera olika sorters implantat på marknaden och det man bör lägga störst vikt vid är kvaliteten. Vid valet ska man även väga in om man vill ha droppformade eller runda implantat samt vilken storlek man önskar. Detta är beslut man bör ta i samråd med en kirurg vid en konsultation eftersom de har kunskap och erfarenhet om vad som blir bäst utifrån de förutsättningar man har. Det är dessvärre inte alltid det är möjligt att få exakt det resultat man önskar, men en duktig kirurg kan erbjuda det bästa utifrån förutsättningarna som finns.  

Anledningen till att man i första hand bör lyssna till kirurgen är för att det i regel säkerställer att man får bästa möjliga resultat, men det kan även handla om säkerhet. Det är därför viktigt att vända sig till en klinik som är seriös och som man kan lita på gör sitt bästa när det kommer till säkerhet och service. En klinik i Stockholm som alltid arbetar utifrån det är Proforma Clinic. 

Erfarna och skickliga kirurger i Stockholm

På Proforma Clinic finns mångårig erfarenhet av estetisk bröstkirurgi och de arbetar alltid med implantat av absolut bästa kvalitet. Inför en bröstförstoring går man tillsammans med sin kirurg noga igenom vilket implantat som passar utifrån önskemål och förutsättningar. Man kan titta och känna på de olika implantaten som finns att välja på och målet är alltid att man ska känna sig trygg i sitt val samt att resultatet ska kunna motsvara de förväntningar som finns. På proformaclinic.se/plastikkirurgi/brostforstoring finns mer information.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola