Skaffa en väckarklocka som hjälper dig att komma upp i tid på morgonen

14 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att stiga upp tidigt på morgonen är något som kan vara väldigt svårt och jobbigt, speciellt nu när det börjar bli mörkare och mörkare utomhus för varje dag. Det kan finnas flera goda anledningar till att skaffa en väckarklocka istället för att använda larmfunktionen på sin smartphone. Mycket talar för att notiser och meddelanden med mera på telefonen stör nattsömnen och det kan därför vara bra att lägga mobilen i ett annat rum när det är dags att sova. En väckarklocka kan dessutom ha praktiska funktioner som kan hjälpa en att vakna till på morgonen.

För den som verkligen har svårt att ta sig upp på morgonen

Om man är en person som verkligen får kämpa varje morgon för att sluta trycka på snooze-knappen om och om igen så kan en Clocky Runaway Alarm Clock vara en bra hjälpreda. Denna klocka blinkar och låter högt när larmet drar igång. Förutom det så rullar den också iväg vilket gör att man måste kliva ur sängen och fånga den för att kunna stänga av larmet. 

För den som vill ha en bra start på morgonen

Med en kombinerad väckarklocka och radio så kan man vakna till tonerna av sin favorit radiokanal. Istället för att välja bland de ljud som finns på en mobiltelefon så kan man vakna till den musikgenre man tycker bäst om. Det blir dessutom härlig variation eftersom det högst sannolikt blir en ny låt varje morgon. 

För den som vill ha lite extra funktioner på sin väckarklocka

Det finns även väckarklockor som har flera bra funktioner som kan vara användbara i sovrummet. Till exempel finns det multifunktionella digitala väckarklockor med projektor som även kan visa temperatur och luftfuktighet i rummet. Då kan man hålla kolla på att man har de bästa förhållandena för god sömn varje natt. Dessa väckarklockor kan tack vare projektorn visa tiden på väggen eller i taket, så att man enkelt kan se vad klockan är när man vaknar.

Hos coolpriser.se hittar man samtliga av ovanstående väckarklockor samt ännu fler modeller som kan hjälpa dig att stiga upp på morgonen.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola