Lösning för fastighetsägare

14 november 2019 jonas olsson
Lösning för fastighetsägare

Den som äger fastigheter är väl medveten om problematiken kring nyckelhanteringen. Det är en kostsam och administrativt tung börda att hantera dessutom förknippat med säkerhetsrisker. Iloq är digitalt låssystem som är ett alternativ som passar de flesta som vill ha en smidigare och säkrare hantering. En dröm är kanske att dels ha full kontroll på vem som kommer in och ut ur fastigheter samt slippa snabba utryckningar när hyresgäster har råkat slarva bort nycklar. Ytterligare en faktor som kan göra Iloq i örebro till ett smart alternativ är vid renoveringar och åtgärder inne i lägenheter. Tänk att kunna spärra en nyckel på distans!

 

Smartare passersystem och säkrare

Lägre kostnader är alltid trevligt och visst är också tid pengar. Digitala lösningar börjar komma i allt större utsträckning. Hur fungerar då digitala lås? Låscylindrarna blir helt enkelt fjärrstyrda. Mekaniska lås kan exempelvis strula och vanliga lås har haft problemet att vid nödsituationer har helt enkelt inte polis eller annan räddningspersonal kommit in i fastigheten. Dessutom har vissa fastighetsägare haft problem med illegal kopiering vilken är direkt fara för boende i fastigheten. Nu finns också möjlighet att programmera så att vissa nycklar bara kan låsa upp fastigheten vissa tider. Sophämtningen löses också på ett helt nytt sätt.

 

 

Programmera är inte svårt

Idag är systemen så smarta att det inte behövs en programmerare för att lösa den administrativa delen. Dessutom kan man idag programmera om en enda nyckel för att fungera som huvudnyckel vid behov och senare lägga om behörigheten igen. En spärrad nyckel kan också programmeras om och återanvändas. Idag behövs heller inga batterier eller kablar som kan strula och ställa till problem. Låssystemen skapar sin egen elektricitet så mycket sköter sig själv. Fastighetsskötare får ett mycket enklare liv. Det är därför en väl värd investering för de flesta fastighetsägare som har mycket att göra. Livet behöver inte vara komplicerat.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola