Köp hem blommor i Järfälla till helgen!

30 augusti 2021 jonas olsson

När helgen nalkas så är det många som brukar förbereda sig. Helgmaten inhandlas, kanske köper man även hem något gott att dricka. Barnen ska kanske ha lite lördagsgodis. Ska du ut på middag eller galej så kanske det inhandlas något nytt plagg. Är det trädgårdsarbete som står på tapeten så kan det behöva inköpas sådant som jord, krukor eller något verktyg. Men det som ofta missas är att handla in något härligt till hemmet.

Om du en gång har satsat på att köpa blommor i järfälla till helgen, så kommer du se vilken skillnad det kommer göra för dig och ditt hem. Det behöver inte vara något mer avancerat än några rosor i en vas eller en ny krukväxt som kan pryda ditt fönster, för att du genast ska känna dig lite mer upplivad och hemmet mer ombonat. Har du växter i trädgården så kan du gå ut och ta in något därifrån, men det är alltid något extra speciellt med köpta blommor.  

 

Ge bort dina känslor i blommor

Har du hört talas om blomsterspråket? Det är ett sätt att kunna förmedla dina känslor till en annan person genom att ge blommor. Med blommor kan du tala om att du älskar någon, att du tycker om någon eller att du vill bli ett par med någon. Om du är lite finurlig så kan det därför vara ett perfekt sätt att lite försiktigt närma dig någon som du tycker om. Eller att visa någon du redan är nära att du fortfarande har starka känslor.

Blomsterspråket är ett språk som handlar om blommor, som oftast kommer i snitt. Däremot är det mer öppet när det gäller krukväxter. Även om växten Hjärtan på tråd kan vara mer lämplig än en stickig kaktus ifall du vill förmedla din kärlek till någon med hjälp av en krukväxt. 

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola