Hitta en målare för jobbet

14 augusti 2019 jonas olsson
Hitta en målare för jobbet

Oavsett om vardagsrummet behöver en uppfräschning eller om fasadfärgen snart börjar flagna, så kan en målare göra jobbet åt dig. Ny färg är inte bara snyggt, det skyddar materialet under. Så att måla om är ett enkelt och billigt sätt att se om ditt hus och att undvika slitage på ytorna. Väder och vind sliter och speciellt i vårt växlande klimat så gäller det att se över färgen då och då. Och även välmålade vita väggar inomhus behöver fräschas upp ibland. Matos, luftföroreningar och slitage gör en hel del skada under åren och lite ny färg kan verkligen göra hela rummet!

 

Ett grundligt arbete

Många tycker att det är roligt att måla om! Men det viktiga grundarbetet är inte lika roligt. Genom att anlita en målerifirma får du jobbet gjort utan att behöva göra det tråkiga själv. Målarna är grundliga och lämnar efter sig ett helt perfekt resultat. Men de kan mer än att måla! Tapetsering, våtrum, färgborttagning och fönsterrenoveringar är några punkter på repertoaren. De känner till egenskaper hos olika underlag och material och vet vilken färg som kommer sitta bäst på just dina väggar. Tänk också på att du kan få ROT avdrag för att anlita en målare! Spara kvittot till deklarationen.

Hitta din målare

Ett bra målerijobb håller i flera år och är verkligen en billig investering för ditt hus. Låt inte färgen flagna. Målerifirmorna tar sig an små som stora jobb så det finns ingen anledning till att dra ut på underhållet. Ett väl underhållet hus är vackert och trivsamt att vistas i. Vill du ha tips på en bra målare? Här är en målerifirma med Målare som kan ta sig an ditt hus. Det spelar ingen roll om det är inne eller ute, en villa eller bostadsrättsförening. Inget jobb är för stort eller smått för proffsen. 

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola