Drömmen att få uppleva din omgivning på en hästrygg kan bli sann

13 juli 2019 jonas olsson
Drömmen att få uppleva din omgivning på en hästrygg kan bli sann

En varm mule som buffar dig på armen för att påkalla din uppmärksamhet. Den starka, varma och trygga doften i stallet och den gemenskap som skapas kring det genuina intresset för detta ståtliga djur. Många har färgstarka minnen från barndomens första kontakt med hästar som sedan vuxit till en livslång relation, andra har länge drömt om att få komma nära hästlivet utan riktigt våga ta steget och vissa har barn vars ögon tindrar varje gång de passerar en hage. Kärleken till hästar är något som delas av så många i olika åldrar.

 

 

Förgyll din sommar, höst, vinter eller vår med närheten till hästar

Finns det något bättre än att spendera en del av sitt sommarlov eller semester tillsammans med djur? Tänk att få se gröna ängar och känna doften av syrén på en hästrygg. Men alla är inte lika förtjusta i den varma årstiden, eller har helt enkelt sommarveckorna fyllda av campingsemestrar och resor till Mallis. För dessa kan tanken på att skritta fram i ett vinterlandskap vara den största drömmen. Det finns helt enkelt ingen årstid som inte är perfekt för en ridtur. Shetlandsponny, varmblod eller gotlands russ. Vackra, gulliga eller ståtliga hästar, det finns en hästras för alla hästälskare.

 

Njut tillsammans med andra på ett ridläger

Delad glädje är dubbelt så stor glädje. Du kan nu ta tag i din egen barndoms längtan och boka in dig på ett ridläger. Eller varför inte göra en bokning åt en hästtokig kille eller tjej med rummet tapetserat med gulliga hästar? Här kan du åka på ridläger och bo på en idyllisk gård nära naturen. Du kan hyra en stuga eller ett enskilt rum, stanna en dag eller hela din semester! Njut av hästlivet tillsammans med andra i små grupper. Känn lägereldarnas värme med fullständigt fokus på er gemensamma hobby. Det blir ett genuint engagemang.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola