De levererar byggsäckar snabbt

14 maj 2020 Jenny Olsson

Att jobba som målare, byggare eller någon annan typ av hantverkare brukar innefatta en varierande och spännande vardag. Som hantverkare träffar man ofta många olika slags kunder och får ta sig an många olika slags uppdrag, kanske åt både företag och privatpersoner.

När man jobbar som hantverkare krävs det dels att man besitter en stor kunskap och är expert på sitt område men det är också viktigt att kunna ta folk på ett bra sätt och vara lyhörd mot kunderna.

Som hantverkare behöver man också ha något av ett ordningssinne. Dels måste man ha bra koll på planeringen, så man ligger tidsmässigt rätt till när man utför ett jobb, för att hinna bli klar i tid. Men man behöver också ha koll på vilka material som behövs och hur mycket samt vilka verktyg man behöver han med sig när man ger sig iväg ut till en kund.

Det är också bra att redan från början ta med sig täckningsmaterial och till exempel säckar för att kunna hålla städat under tiden man jobbar. Det är lätt att man kanske slarvar med att täcka, för att det ska gå snabbt men att göra det noggrant från början är något man känner på i längden.

Det är också lätt att man tänker att man städar när jobbet är utfört och klart men det i sig kan då kännas om ett helt projekt och därför är det mycket  bättre att hålla ordning och städat allt eftersom. 

 

Som hantverkare kan det vara bra att ha ett litet lager av förbrukningsmaterial som förbrukningsmaterial. Om man letar byggsäckar i Stockholm finns det ett företag som heter AB Gert Falk Emballage. 

De erbjuder sina kunder ett brett sortiment av emballage och förbrukningsmaterial för flera olika branscher. Deras lager finns i Jordbo som ligger söder om Stockholm och härifrån kan de leverera snabbt ut till sina kunder.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola