Stanna i Ullared en stund

Stanna i Ullared en stund

Shopping kan vara lika tröttsamt som det är lustfyllt. Och efter en dag full av intryck, snabba beslut och stora habegär inne på Ullared är det skönt att kunna vila ut på ett hotell i alldeles närheten. Packa upp dina fynd i lugn och ro och tänk över vilka inköp du är mest, och kanske men förhoppningsvis inte minst, nöjd över. 

 

 

Pausa en stund på rummet

Släng dig i den prydligt bäddade hotellsängen och slappa en stund innan du njuter av en varm dusch för att skölja av dagens mödor och starta om på ny fräsch kula. Sätt upp en egen modevisning på rummet och prova dina nyinköpta kläder en extra gång. Kanske vill du köpa ett plagg till i en annan färg eller byta till en annan storlek? Bor du över på hotell i Ullared får du en andra chans att shoppa inne i varuhuset nästa dag. Eller kanske är du redo igen efter en skön eftermiddagslur på rummet.

 

Ni bestämmer priset

Rum finns i alla prisklasser och för alla sällskap. Storfamiljer, nyförälskade par eller ett gäng shoppingsugna kompisar. Det finns plats för alla, antingen i mer privata rum eller i större med vandrarhemskänsla ni kan dela tillsammans för att hålla ner kostnaderna och kunna lägga alla slantar på shopping!

 

Frukostbuffé att njuta av

Vakna utvilad nästa morgon och njut av en stor hotellfrukost och ladda upp för en ny fullspäckad dag. Innan du åker hem kanske du tar en extra runda inne på varuhuset och köper den där sista grejen du inte kunnat släppa ur tankarna.

 

Känn lugnet i byn och pulsen i varuhuset

Trots den stadiga strömmen besökare i Ullared är byn lugn och fridfull med sina drygt 800 invånare. Närheten till skog och natur gör Ullared till ett andningshål mitt i Halland, centralt beläget men ändå avlägset från stadens stress.