Se fräsch ut sommar som vinter

Se fräsch ut sommar som vinter

Idag finns det ingen tvekan om att det att vistas mycket i solen inte är nyttigt. Givetvis behöver du D-vitamin men för att få det behöver du inte pressa i solen utan det räcker med att vara ute. Sen vill du såklart se fräsch ut sommar som vinter och lite färg hjälper verkligen till. Spraytan är ett bra alternativ till både att pressa i solen eller i ett solarium. Solarium kan också bidra till att din hy åldras. Så när du vill vara lite brun men samtidigt se till att skydda din hud är spraytan ett perfekt alternativ.

 

Massage är skönt men även nyttigt

Massage är förutom avslappnande nyttigt för hälsan. Det finns många fördelar för din hälsa att gå regelbundet till en massör. Bor du i södra Skåne finns det goda möjligheter till massage i Lund. Vad är då fördelarna med att gå regelbundet? Massage bidrar till ökad blodcirkulation och stärker även immunförsvaret. När du är stressad kan massage vara toppen för att slappna av och ladda batterierna. Då du hjälper immunförsvaret så påskyndar du även läkning och återhämtning. Är du orolig och deprimerad kan massage vara till hjälp. Så du har mycket att vinna på att gå regelbundet till en bra massör.

 

Många olika sorters massage

 

Det finns många olika sorters massage. Det kan vara allt från medicinsk massage till en djupgående asiatisk massage. En härlig ayurveda massage är mer än bara massage. Ayurvedisk massage inkluderar fokus på andning och stretchövningar som balanserar kroppen. 

 

Idrottsmassage används för att få idrottare att prestera bättre. Här är fokus att lindra träningsvärk och motverka spänningar. En bra idrottare tar väl hand om sin kropp på många sätt. Svensk klassisk massage ökar blodcirkulationen och förbättrar syresättningen. Genom detta så blir även ämnesomsättningen bättre vilket ledet till bättre hälsa generellt. Så passa på att testa lite olika varianter för att hitta vad som passar just dig.