Nya livssteg på golvet från amtico.com/se

04 april 2022 Mikael Barani

editorial

Skulle du säga att du lever i skönhet? Lever du i en tillvaro som känns inspirerade, upplyftande och positiv?
Om du svarar nej på den frågan är det kanske dags att reflektera lite över varför du känner så.
För skönhet, riktig skönhet, är ett inre tillstånd av acceptans. Ett tillstång då vi accepterar våra styrkor och tillkortakommande samtidigt som vi gör vårt bästa för att hela tiden utvecklas.

Försköna dig, inifrån och ut

Just därför är det viktigt att omge sig med människor, miljöer och saker som får en att känna sig mer levande. Det kan vara allt från det snygga designergolvet från amtico.com/se till att man har nära och kära omkring sig som lyfter en och inspirerar en.

För det är förvånansvärt lätt att fastna i det motsatta: ett sorts tragglande genom oinspirerande rutiner där det känns som om att livet saknar glädje och inspiration.

Designgolv

Det är upp till oss själva att komma på när det är på det här sättet – och att våga förändra vår tillvaro.
Ibland kan det faktiskt börja med det rent materiella. Som att köpa lite blommor till hemmet, kanske skaffa det där nya golvet som sagt och unna sig ett par nya kläder.

Inget av det där kommer dock vara tillräckligt utan att vi också ”piffar upp” vårt inre. Det är när vi börjar få nya perspektiv på vårt liv som vi också kan göra upp med gamla föreställningar och negativa tankemönster.

Genom att våga möta oss själva, i allt vårt underbara elände, ger vi också oss själva chansen att bli mer än vad vi är just nu.

Det är då vi kan finna nya vägar i livet och våga ta tag i våra drömmar. Vem vet? Kanske inser du när du köper golvet på Amtico att du faktiskt vill vara inredningsarkitekt istället för att jobba med det du gör idag?

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola