Njut av nybakat på konditori

Njut av nybakat på konditori

Att gå in på ett konditori är en härlig känsla. Att se alla bröd och fina bakverk. Att känna doften av nybakat som sprider sig till och med utanför dörren. Ett konditori känns som ett genuint hantverk. Ett hantverk som är gammalt men som finns kvar än idag. Fabriker och maskiner tar över mycket av produktionen av vad det gäller allt egentligen därför känns det som konditorier är något som är genuint, där man bakar för hand och från grunden. 

Att bo i närheten av ett konditori är något av en lyx. Då kan man kliva upp på morgonen, klä på sig och gå och köpa dagsfärskt bröd som man kan köpa med sig hem och äta till frukost. Det är lite utlandskänsla över det. Där köper man alltid färskt varje dag och äter.

Det finns så mycket gott man kan köpa på ett konditori. Om man är sugen på att köpa med sig fika till stranden så är färska bullar oerhört gott! 

Men även att sätta sig och fika på ett konditori med en vän är också något av en lyx. Här kan man sitta i timmar och prata, känna dofterna av nybakat och bara njuta. 

 

Om man bor i Stockholm kan man besöka Två bagare som är ett konditori i Huddinge. Konditoriet driva av två bagare som har lång erfarenhet av att baka. Här bakar de med hjärta och glädje, vilket brukar vara en viktig faktor för ett gott bröd! Här är sortimentet stort. De bakar många olika slags frukostbröd, ljust och mörkt bröd samt surdegslimpor. 

Vi är två bagare med lång erfarenhet som bakar med hjärta o glädje. Sortimentet är stort, från många frukostbröd till ljust, mörkt och surdegsslimpor. Här bakar de också många olika slags kaffebröd samt bakelser, tårtor och bitar. Här finns också kaffe to go i form av kaffe, latte och cappuccino.