Med en bra hundbur kan det älskade husdjuret tryggt följa med på resor

07 juli 2021 Cecilia Olsson

Hundar anses av många vara människans bästa vän och det kan den verkligen vara. En hund kan vara ett utmärkt sällskap och blir lätt en del av familjen. Därför vill man såklart även att den ska få följa med på allt roligt man hittar på och inte sitta hemma ensam. Ska man ta med sig hunden i bilen så finns det dock regler om hur den ska kunna göra det på ett säkert sätt.

En transportbur i bilen gör att det alltid finns en plats för hunden

Det finns nämligen en reglering som kommer från Jordbruksverkets föreskrifter och råd om transport av levande djur. Den innebär att man inte får ha hunden lös i bilen, utan den måste sitta i en transportbur, bakom ett kraftigt galler eller i en sele ansluten till ett särskilt säkerhetsbälte. Det allra smidigaste enligt många är att skaffa en hundbur som är säker och alltid kan finnas i bilen, då är det bara att öppna backluckan och låta vovven hoppa in innan det bär av på äventyr.

Hundburar till olika modeller och raser

Är man på jakt efter en bra hundbur till förmånligt pris så kan man titta på sortimentet hos Billiga-Hundburar.se. De har hundburar som passar olika sorters bilar och såklart även olika hundraser. Billiga-Hundburar.se erbjuder dessutom snabb leverans eftersom de har alla sina hundburar på lager och man får även full returrätt trots att buren har varit monterad. 

Det går att erbjuda låga priser utan att sänka kvaliteten 

Anledningarna till att Billiga-Hundburar.se kan erbjuda så bra priser på sina burar är delvis för att det är en webbshop som inte har samma höga fasta kostnader som en fysisk butik har. De behöver därmed inte ha samma höga marginaler utan kan hålla priset på en låg nivå. Billiga-Hundburar.se har dessutom lagt ner väldigt mycket tid och energi på att hitta rätt leverantörer som ger bra priser utan att tumma på kvaliteten.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola