Inerd med Gubi

27 maj 2019 Jenny Olsson
Inerd med Gubi

När man inreder sitt nya hem eller kanske gör om sitt befintliga ska man tänka på att addera saker och färger som känns rätt, både för hela hemmet och för en själv. Man ska omge sig med saker man tycker om och det finns så otroligt mycket fina inredningsdetaljer idag, i många olika stilar. 

En viktig sak att tänka på när man inreder är att man har tillräckligt med ljus inomhus. Stora delar av året här är vi helt beroende av konstbelysning. Man ska tänka på att både ha tillräckligt med funktionsbelysning men även mysbelysning. Funktionsbelysningen, det vill säga det ljus man behöver ha när man arbetar i huset med att till exempel städa, laga mat, jobba, läxa läxor och så vidare, är väldigt viktigt för att huset ska kännas funktionellt. Mysbelysningen kommer istället till användning när man äter middag, tittar på TV eller sitter och läser i myshörnan. 

Oavsett vilken slags belysning man är ute efter är det kul att köpa armaturer som inte bara ger ett fint sken utan också har en snygg design. Gubi lampa är ett exempel på snygg design. Gubi är ett danskt designföretag som gjort sig välkända i stort sett världen över. Gubi har gjort en mix av det förflutna och framtiden. Med återanvändna designklassiker har Gubi gjort sig känd på den internationella designscenen där lampor som Multi-Lite Pendeln och Gubi G-10 hittar tillbaka till de moderna hemmen. 

Hos Andligt.se hittar man lampor från Gubi. Här finns också många andra snygga designlampor från många andra välkända tillverkare. Här kan man hitta något som faller en i smaken, oavsett vilket stil man har eftersom utbudet är så stort. Många designlampor är dessutom tidlösa vilket innebär att man kan använda dem under lång tid framöver. De är hållbara både i designen och materialen. Gå in och kika hos dem och hitta din favorit. 

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola