Få ett vackrare leende med rätt tandläkare i Järfälla

24 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Ett leende gör mer än vad man kanske skulle kunna tro. Det finns studier som har kommit fram till att det finns en del faktiska hälsofördelar associerade med leenden. Bland annat har det visat sig att ens blodtryck sjunker när man ler, samt att det får en att känna sig mindre stressad.

Men det är inte bara du själv som påverkas när du ler. Du har säkert någon gång hört att leenden smittar av sig och det är faktiskt sant. Så när du ler åt andra är det inte bara du som mår bättre utan även de omkring dig. Sen är det så klart inte alltid man känner för att le, men oroa dig inte – enligt studier fungerar även ett falskt leende!

För en del kan det dock ta emot lite att le och visa sina tänder. Kanske beror det på att man har missfärgningar på tänderna eller andra problem. Behöver du hitta en tandläkare i Järfälla som kan hjälpa dig med estetisk tandvård kan du kolla in magicadental. Klicka på länken för att komma direkt till deras hemsida: https://www.magicaldental.se/.

 

Tandläkare Järfälla

 

Ta hand om tänderna så håller de längre

I Sverige har du sådan tur att du har tillgång till tandläkarvård i världsklass och försäkringar som hjälper dig att betala. Oavsett vilka besvär du har – eller om du skulle behöva en protes, ett tandimplantat eller borttagning av tänder – finns det hjälp att få.

Bäst är det dock att göra vad man kan för att man inte ska behöva någon hjälp av tandläkaren till att börja med. Receptet för en god tandhälsa är väldigt enkelt att följa, och du har säkert hört det många gånger tidigare. Börja och avsluta varje dag med att borsta dina tänder och använda tandtråd så lägger du grunden för välmående tänder. Att gå på regelbundna undersökningar bör även vara en del av rutinen, så att problem kan upptäckas tidigt.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola