En gasspis går enkelt att reparera

21 juli 2020 patrick pettersson

Det är många som anser att gasspisen är den bästa spisen att laga mat på och det ligger säkert något i det. Annars hade nog inte gasspisen varit så vanligt förekommande i restaurangkök som den är. Att koka upp en kastrull med vatten på en gasspis går snabbt och likaså att reglera värmen. En annan fördel med gasspis är att den håller i många år men att det brukar löna sig att reparera den. Dessutom är tillgången på reservdelar stor. Det finns dessutom flera företag som är specialiserade på reperation av gasspisar stockholm och i andra städer. 

 

Ett gasföretag kan bedöma när det är dags att köpa ny gasspis

Ett gasföretag som reparerar och underhåller gasspisar kan bedöma när det är dags att byta ut spisen mot en ny. Naturligtvis kan gasföretaget även hjälpa till med installation av den nya spisen. Det kan också vara bra att kolla med dem innan man köper den nya gasspisen. Gasspisar är utformade på olika sätt beroende på om de ska anslutas till naturgas, stadsgas eller om man ska använda gasoltuber. De flesta gasföretag som reparerar spisar är även återförsäljare av nya gasspisar. Ofta av välkända märken som används av kändiskockarna.

 

 

Serva spisen regelbundet 

Vill man reparera eller serva sin gasspis i Stockholm kan det vara en god idé att vända sig till ett företag som även erbjuder andra gastjänster. Det kan vara installation av gasspis och dragning av gasledningar och att hjälpa till med anslutning till stadsnätet. Som fastighetsägare till ett helt hyreshus kan det vara en god idé att regelbundet serva sina hyresgästers gasspisar så de garanterat håller längre. Man kan även teckna avtal med gasföretag så att hyresgästerna vet vem de ska ringa om det skulle uppstå problem med spisen. Via internet hittar man enklast de olika gasföretagen och deras respektive tjänster.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola