Bli mer närvarande med tantramassage i Malmö

20 april 2021 patrick pettersson

Letar du efter sätt att komma närmare dig själv? Dagarna går ständigt i ett och det är knappt så du hinner andas. Tanken av att leva fritt och känna dig själv är frestande, men den känns långt borta. Hur börjar man och vad gör man?

Det första steget är alltid det svåraste, men det räcker med att hitta en sak som kan leda dig på rätt spår. När du gör det, tveka inte att testa det. Ju snabbare du gör det, desto snarare är du på rätt spår i livet. 

I Malmö finns det fler likasinnade människor, andra man kan få tips ifrån. Det finns de som testat tantramassage malmö. Detta är en mer känslig massage, där man med en lätt beröring rör ner på djupet. Man kan använda sig av olika föremål, som fjädrar, vax, is, osv. Massagen kan med fördel tas hem och göras med sin partner sen, detta då den kan upplevas sensuell.

 

Bli ett med ditt inre

Vägen till ens inre kan se olika ut för alla. Det finns saker, som till exempel massage, yoga, och meditation som man kan göra för att lyckas nå den där inre punkten. Alla dessa går lite hand i hand, det gäller att bli ett med dig själv. 

Hur fint ser det inte ut på bilderna där man ser någon på en klippa, med solnedgången framför sig, sitta och meditera? Där och då är det du och naturen, du och livet. Inget står emellan. Gör det som krävs för att hitta den känslan, bli din egna bästa vän.

Malmö är en stor stad som erbjuder det mesta. Behöver du hjälp med att få vägledning kan du hitta olika människor där som kan hjälpa dig. De flesta är snälla och ger gärna tips. Börja med att boka in en massage och se vart det leder dig.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola