Att ta mått och sy i it-världen

06 maj 2019 Linda Edgarsson
Att ta mått och sy i it-världen

Ibland kan man behöva ta hjälp med att knyta ihop säcken när det gäller en idé man har eller en produkt man vill sälja eller en arbetsplats som främjar arbetarlusten. Som många redan vet finns det folk till det mesta, som är experter på sitt område. Ingen är bäst på allt och då är det smart att ta hjälp med vissa bitar. För många år sedan la välkända Eniro 118 118 all sin drift till It-arkitekter på Iteration i Stockholm. Något som har fungerat utmärkt, enligt Mikael Boström, IT-chef på Eniro 118 118.

För att växa och ge så bra ifrån sig som möjligt är det smart att samarbeta och ta in experter från olika håll för att få en så bra produkt som möjligt.

Iteration är duktiga på att ta fram komplexa system, men tar sig an även enklare applikationer. De är vana vid att vidareutveckla och förvalta befintliga system men ser gärna att få vara med hela resan också, från idé till driftsättning och förvaltning under hela arbetets gång.

Det finns många konkurrenter med bred kompetens och skarpa medarbetare som är på hugget och riktigt duktiga på det de gör. Men förmågan att verkligen förstå kundens behov är inte alltid lika självklart för alla företag. Att vara lyhörd. Iteration menar att de tar mått på kundens önskemål och skräddarsyr sedan lösningen åt dem.

För dig som har en mindre verksamhet men vill umgås med likasinnade hyr detta it-företag även ut arbetsplatser centralt på Södermalm. Du kan ägna all din tid åt din verksamhet medan Iteration tar hand om det övriga runt omkring som möblering, städning, bredband och dylikt. Kontoret nås lätt via kommunala färdmedel och det finns bra parkeringsmöjligheter både inne och ute. De håller själva till i huset och tar gärna en kopp kaffe ihop för att byta idéer och erfarenheter.

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola