Lokal i Sundsvall

20 maj 2019 jonas olsson
Lokal i Sundsvall

Sundsvall är en av snabbast växande städerna i Sverige. Detta kan medföra vissa problem när det gäller att få tag på bra lokaler. Man kanske letar efter något till sitt nystartade företag, eller så är det helt enkelt dags att växa i nya lokaler. Det finns en mängd av saker att tänka på när man är i flyttartagen. Lokalen ska självklart vara i gott skick och ha allt det där extra som behövs för att företaget ska ha alla sina behov uppfyllda. Det finns dock mer att ta med i beräkningen.

 

Det lilla extra

Lokalen ska kanske helst ligga någorlunda centralt? Om inte centralt så ska det vara lätt för både kunder och anställda att ta sig dit. Går det bussar dit? Finns det parkering? Finns det möjlighet att utöka ytan om det skulle behövas? Eller att förminska den? Kan elen och ledningarna hantera ett modernt kontor? Finns det lunchmöjligheter i närheten? Hur är det med ventilation? Herregud! Ni har ju tillräckligt att tänka på! Måste allt det verkligen tas med i beräkningen? Ja, det måste det. Ni vill ju inte behöva byta lokal efter ett kort tag bara för att ni inte tänkte på precis allt.

Det finns hjälp

Ta det lugnt, få inte panik, det finns hjälp att få. Det finns gott om företag som kan hjälpa till att hitta en perfekt lokal i Sundsvall. Låt till exempel ett företag som Hedern hjälpa er att hitta lokaler som är perfekta för ert företag. Låt någon annan göra allt jobb det innebär att ta reda på om det finns bra utrymmen för mötesrum eller om proppskåpet verkligen klarar av den nya industriskrivaren ni precis köpt in. Låt proffsen sköta allt sådant medan ni fokuserar på att göra det ni gör bäst – utveckla ert företag och få det att växa!

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola