Anlita en kunnig plåtslagare

17 maj 2020 Jenny Olsson

 

När man ska renovera sitt hus, ett som man kanske precis har köpt eller ett som man har bott i länge, är det lätt att man fastnar i att fokusera på insidan. Inomhus är man ju varje dag och det är där man märker vad som saknas eller kanske inte fungerar optimalt i huset. Men man ska också komma ihåg att lägga fokus på utsidan. När man budgeterar för en renovering är det viktigt att även ta med exteriören i beräkningarna annars är det lätt att man renoverar inne och när man ska börja på utsidan så är pengarna slut. 

Att se om husets utsida är viktigt av många anledningar. Dels kan ett tak som inte är tätt eller helt göra att fukt kommer in och orsakar fuktskador och mögel på innertak och väggar. Att inte se om sitt tak kan på sikt bli dyrt. Att byta tak har också estetiska fördelar, det ger ett snyggt och fräscht intryck av huset och höjer dessutom värdet på huset. 

 

 

 

Om man ska byta ut sitt tak och har ett plåttak och ska anlita en plåtslagare för jobbet är det viktigt att välja hantverkare med omsorg, det gäller också vilka byggnationer eller renoveringar man än ska göra. Det är bra att googla och se vilka företaget som finns i området, höra sig för med vänner och bekanta och se om det har någon att rekommendera. Därefter kan man ringa till några företag och be om referenser och även offerter. 

Norin & Hedlund Plåtslageri AB är ett  plåtslageri i Sundbyberg. De har en bygg-design och inredningsverksamhet där de utför jobb åt både privatpersoner och företag. 
Här står trygghet, bra service och kvalitet högt i fokus. Här är det viktigt med hög kundnöjdhet. Företagets plåtslagare har dessutom en bred kompetens och lång erfarenhet inom plåtslageri och här försöker de hjälpa kunderna med det allra mesta. 

Fler nyheter

14 november 2022

Dags för förskola